Обичате черния цвят? Купете си спалня в тази гама!

qВсеки млад човек си мечтае един ден да се сдобие със съвършен дом. А какъв точно ще бъде той – много зависи от възрастта, в която се намираме. Младите, по-често залагат на драматичната, цветова гама, като например тази в черно, или червено, а защо не и на  тази, която комбинира и двете… Когато вече се задомим, сменяме цветовото оформление, за да може то да се хареса както от нас възрастните, така и от страна на нашите деца. А и ако трябва да бъдем честни – наистина е по-подходящо да обособим дома си в неутрални цветове, които действат успокояващо, а не напрягащо, когато вече имаме наследници. Не е особено удачно да имаме спалня в черно, а наред с това да имаме и бебе, което да спи в нея. Атмосферата, която черният цвят създава е по-скоро драматична и динамична, отколкото уюта и успокояваща. Затова се насочете към пастелните цветове, ако имате семейство и малки деца, а черните нюанси нека присъстват в дома на младото поколение, което все още е на съвсем друга вълна и няма нищо против да вижда агресивна цветова гама около себе си. Защото черният цвят е точно такъв – агресивен!

черни мебели за спалня

Можете още сега да хвърлите едно око на модерни Спални в черно и да решите за себе си дали те ще подхождат на дома Ви. Дали ще се впишат с останалите мебели, налични в жилището Ви  и дали няма да се окажат именно те идеалните за Вас и Вашето семейство (ако имате такова). Дори и да сега да смятате, че избор като спални в черно е крайно неуместен, може пък и да промените мнението си, разглеждайки предложенията в магазин Мебели 1. Просто отделете малка част от времето си и обърнете внимание на наличното в това място. Ние сме повече от убедени, че все някое предложение ще Ви се хареса и накара да повярвате, че черното не във всички случаи е за пренебрегване. Дори напротив. Понякога е много по-добър вариант от останалите цветове, особено когато става дума за мебели. Нищо не губите ако дори само разгледате какви интериорни предложения има в магазин Мебели 1. Специално внимание можете да обърнете на спалните в черно, защото помещението, в което прекарваме нощите си, е от изключителна важност и трябва да му се обърне подобаващо внимание. Не че останалите стаи в дома ни не са важни, но само се замислете – коя е онази, в която си почивате най-често!

В магазин Мебели 1 има всичко за обзавеждането на дома. Имате наистина богат избор пред себе си, не само от гледна точка на модели мебели, ами и на цветове. Възползвайте се!